Cube 3D printer

11 januari 2015 in Geen categorie | Reacties (0)

Steeds meer berichten verschijnen er in de media over de 3d printer, hierdoor kan men opmerken dat de printer steeds populairder wordt. De bijenkorf speelt hier heel slim op in, ze beginnen namelijk vandaag met de verkoop van de cube 3d printer.

De cube 3d kost momenteel 1300 euro en is in Nederland alleen bij het warenhuis de bijenkorf te verkrijgen. Dit klinkt als een hoop geld maar dit is het meer dan waard. Bij deze 3d printer krijg je namelijk 25 ontwerpen er bij die al klaar zijn om af te drukken. Ook krijg je cartridges en een instructie boekje zodat jij bij thuis komst meteen een 3d product kunt maken met deze 3d printer.

Volgens experts zal het niet lang meer duren dat andere winkels zoals de media markt ook een groot aandeel krijgen in de verkoop van thuis 3d printers. In de VS en in andere landen wordt al veel meer gebruikt gemaakt van de 3d printer en is hij in sommige bedrijven al niet meer weg te denken. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de cube 3d? Kom dan even langs naar de bijenkorf om hem te bewonderen. Ben je al overtuigd dat jij deze 3d printer graag wilt bestel hem dan direct online momenteel zit er nog een korting op.


Comments are closed.