Een 3d printer voor thuis

3 januari 2016 in thuiskopie | Reacties (0)

Het klinkt misschien een beetje vreemd een 3d printer voor thuis, u kunt zich misschien afvragen wat u daar nu mee moet doen. In dit artikel gaan we u daar alles over vertellen, een 3d printer opent namelijk een wereld van mogelijkheden voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld een onderdeel gaan printen, dit kan veel tijd (en geld) gaan schelen aangezien onderdelen vaak besteld moeten worden. Dit is slechts één van de mogelijkheden en het printen van 3d biedt u een wereld aan mogelijkheden. Het printen in 3d is niet nieuw, zo wordt dit al gedaan vanaf 1985, toch zagen we deze printers de laatste jaren niet veel aangezien deze erg duur waren.

Nu is daar verandering in gekomen en eerst schaften scholen en bedrijven een 3d printer aan en ook de huishoudens in Nederland kopen steeds vaker een 3d printer. Een 3d printer kopen is dan ook helemaal niet gek of vreemd meer. Een mooi voorbeeld van een winkel die 3d printers verkoopt is de 3D Printer Store, deze hebben een mooi aanbod aan 3d printers en ook een service waar je eigen ontwerpen uit kunt laten printen. Je kunt dus ook deze winkel het ontwerp voor je laten uitprinten.

De 3d printer opent een wereld aan mogelijkheden

Het is dus zo dat de 3d printer een wereld aan mogelijkheden opent. Nu wilt u waarschijnlijk weten wat er dan allemaal geprint kan worden met een 3d printer. Wij zetten graag een aantal voorbeelden voor u op een rij. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen schoenen gaan printen, of uw eigen sieraden. Ook het printen van een hoesje voor de mobiele telefoon is geen probleem. Bent u nu dol op modeltreinen dan kunt u deze zelfs ook gaan printen.

Zelfs schroefjes is geen probleem en u hoeft dus nu niet meer speciaal naar de bouwmarkt om één schroefje te gaan halen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en als u een kijkje neemt op de website van de 3D Printer Store dan krijgt u een goede indruk van wat de mogelijkheden zijn. U zult dan ook zien dat een 3d printer betaalbaar is en wie weet staat er binnenkort ook een exemplaar bij u thuis.


Comments are closed.